(0)

Kookworkshops voor individuele inschrijving

Thema agenda kookworkshops

U vindt de thema workshops in onze webwinkel onder de button 'Kookworkshops'.
Hier leest u de informatie over de workshop, de datum en tijdstip van aanvang. U kunt de workshops boeken via de webwinkel of via 0511-432243 en email.
Uitsluitend door een aanbetaling van 50% van de kosten voor de workshop bent u verzekert van deelname. Het resterende bedrag wordt na afloop van de workshop met u verrekend.

Deze workshops zijn bedoeld voor individuele inschrijving.
Voor groepen vanaf 8 personen kunt u al een workshop boeken alleen voor uw gezelschap, op elke willekeurige dag en elk gewenst tijdstip. Hierover leest u meer bij 'Informatie voor groepen'.

De workshops bestaan uit een klein deel theorie met uitleg over kooktechnieken en receptuur en uit een praktijkgedeelte. De cursussen zijn er op gericht om deelnemers die praktische kennis te geven die ze later thuis kunnen benutten. Natuurlijk krijgt u de receptuur mee voor thuis. We beginnen altijd met een welkomstdrankje, vergezeld van iets lekkers, daarna wordt de receptuur doorgenomen en starten we met het bereiden van de gerechten. Na het koken eten we gezamenlijk aan één grote tafel.
We raden u aan om een schort mee te nemen.

Terug naar boven