(0)

Kookworkshops voor groepen

Informatie voor groepen

In onze kookstudio verzorgen wij kookworkshops voor groepen van minimaal 8 personen. De workshops kunnen op elke willekeurige dag van de week georganiseerd worden.
Om u een indruk te geven van onze workshops hebben we een korte video laten maken. Deze kunt u hier bekijken. 

Kijk in onze agenda of de datum van uw keuze beschikbaar is

Op zondag geldt er een minimum van 10 personen (volwassenen). Komt u uiteindelijk met een groep kleiner dan 10 personen, dan is dit geen probleem. U betaalt echter altijd het minimumbedrag voor 10 personen. Door de week en op zaterdag is voorgaande van toepassing op groepen kleiner dan 8 personen. 

Workshops zoals we die organiseren zien er als volgt uit: Na aankomst serveren we een glas Prosecco vergezeld van enkele hapjes. Vervolgens wordt de receptuur van een vier gangen Italiaans menu doorgenomen en gaan de deelnemers in groepjes een onderdeel van dit menu bereiden. Zodra alle voorbereidingen gereed zijn gaat u aan tafel en wordt het menu verder bereid en geserveerd.

De workshop duurt maximaal 4,5 uur, gerekend vanaf de afgesproken aankomsttijd welke u zelf mag bepalen. We behouden ons het recht voor om extra uren door te berekenen.

Groepen van 8 t/m 12 personen € 47,50  p.p. 

Groepen vanaf 13 personen € 45,-- p.p. 

Bij deze kosten zijn het welkomstdrankje met daarbij Italiaanse hapjes en een kopje espresso of koffie tot besluit inbegrepen. Met diëten, vegetarische en andere specifieke wensen houden we graag rekening, echter dit moet minimaal 3 dagen voorafgaand aan de workshop bij ons bekend zijn.

Let op! Ook het exacte aantal deelnemers moet dan bekend zijn, dit aantal is altijd bepalend voor de factuur.

De drankjes aan tafel worden apart berekend:

  • Huiswijn per glas € 4,25
  • Wijnen per fles, onze winkelprijs plus een opslag van € 15,00 per fles 
  • Frisdrank/vruchtensap (beperkt assortiment) per flesje € 3,25
  • Bier per flesje € 3,95
  • Op tafel staan karaffen met water.

We raden u aan om zelf een schort mee te nemen. 

Annuleren:
Reserveringen kunnen tot 1 maand van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Tot 1 week vooraf aan de reservering brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening. Afmeldingen binnen 1 week brengen we volledig in rekening.

Terug naar boven